Alkalmi ruhák

Alkalmi ruha, koszorúslány ruha, menyecske ruha? Ha bármelyikre szüksége van, keressen minket!

Változatos alkalmi ruha kollekcióval gazdagodott kínálatunk. Ezek a csodás koktélruhák 24 különböző színben érhetők el, hosszú- vagy rövid fazonban. A könnyű, strech anyagból készült alkalmi ruha kollekció különlegessége, hogy darabjait a speciális szabásnak, és a rugalmas anyagnak köszönhetően viselője kedvére variálhatja. Így akár 14 féleképpen is viselhető ugyanaz a koktélruha.

Alkalmi Ruha, Koszorúslány Ruha, Menyecske Ruha

 

A kis londoni designer stúdióban készült ruhadarabok S, M, L méretben rendelhetők, illetve vásárolhatók meg az Igen Szalon kínálatában 24 000 - 26 000 Ft-os áron.

Kitűnő választás koszorúslány ruhának!

Szeretné, ha a koszorúslányok egyforma, de legalábbis egymással összeillő alkalmi ruhában jelennének meg az esküvőn? Tökéletes lesz a harmónia a koszorúslányok között, ha ilyen koszorúslány ruhát választanak! Az ugyanabból az anyagból készült, egyforma színű alkalmi ruha minden koszorúslány esetében a saját ízlésének és testalkatának megfelelő módon variálható, legyen szó hosszú-, vagy rövid-, pántos- vagy pánt nélküli koszorúslány ruháról!

Menyecske ruhát keres? 

A hagyományos piros, illetve bordó színek mellett további huszonkét szín várja Önt legújabb alkalmi ruha kollekciónkban! A rugalmas anyagnak köszönhetően, kedvére variálhatja menyecske ruháját. Épp úgy, mintha az este folyamán többször is átöltözött volna.

MEnyecske Ruha, Alkalmi Ruha, Koktél Ruha, Koszorúslány RuhaMEnyecske Ruha, Alkalmi Ruha, Koktél Ruha, Koszorúslány RuhaMenyecske Ruha, Alkalmi Ruha, Koktél Ruha, Koszorúslány Ruha

 

Válassza akár hosszú fazonban ezt a különleges alkalmi ruhát, melyet 14 különböző módon viselhet!

Menyecske Ruha, Alkalmi Ruha, Koktél Ruha, Koszorúslány RuhaMenyecske Ruha, Alkalmi Ruha, Koktél Ruha, Koszorúslány RuhaMenyecske Ruha, Alkalmi Ruha, Koktél Ruha, Koszorúslány Ruha

Minden alkalmi ruhához színben hozzá illő boleró, stóla, vagy akár nyakkendő is választható.

 

Szalonunkban Love by Enzoani és Badgley Mischka alkalmi ruha márkákkal is várjuk a hölgyeket! Az alkalmi ruha kollekciókban megtalálhatóak a koszorúslány ruhák, hosszú fazonú estélyi ruhák, illetve rövid koktélruhák is.

Love by Enzoani

alkami ruha, estélyi ruha, koktélruha, Love by Enzoani

Elegáns fazonok, különleges anyagok  kombinációja.

Badgley Mischka

Bagdley Mischka alkalmi ruha, koszorúslány ruha, koktélruha

Elegancia, egyszerűség és modernitás mindenekfelett.