Igen Esküvői Ruhaszalon

Biztos elképzelte már ezerszer, hogy milyen lesz a nagy nap és hogyan fog kinézni a nagybetűs menyasszonyi ruha. Hiszen mindannyiunk nagy álma egészen kislány korunk óta, hogy a szőke herceg oldalán az oltár elé vonuljunk, és egy csodaszép esküvői ruhában kimondjuk a boldogító igent. Nos, életünk párja vagy szőke, vagy nem, a menyasszonyi ruha kapcsán viszont biztosan nem hozhatunk kompromisszumot.


Amikor magunkra öltjük a ruhát, csak egyetlen érzés keríthet minket hatalmunkba: csak ŐT akarjuk! Mi akkor is ezt a tanácsot adjuk a menyasszonyainknak, ha adott esetben nem az Igen Szalonban találják meg az álom esküvői ruhát. Hiszen mi, a szalon munkatársai mindannyian azt szeretnénk, ha boldogan és elégedetten távoznának tőlünk a hölgyek. Csodálatos érzés utólag látni az esküvői beszámolókat a menyasszonyokról, akik magabiztosnak és gyönyörűnek érezték magukat a nálunk választott menyasszonyi ruhában.

Budapest egyik legnagyobb esküvői ruha választékával várjuk Önöket, olyan márkákat beleértve, mint a Kenneth Winston, Enzoani, Allure, Bridals, Diane Legrand, Ella Rosa, Blue by Enzoani, Beautiful vagy a Modeca.

A menyasszonyi ruha próba az egyik legfontosabb alkalom egy nő életében, amit nem szabad a futószalagon, sietve megélni. Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Bejelentkezés esküvői ruhapróbára telefonon: +36 1 344 4583 vagy +36 30 203 6525

Kövessen minket közösségi csatornáinkon és értesüljön a legújabb esküvői ruha trendekről!

 

Ismerje meg az általunk forgalmazott menyasszonyi ruha márkákat!


Kenneth Winston:
Az egyszerű néha több jelszóval alapították 30 éve a Kenneth Winston esküvői ruha márkát. Gyakran előforduló motívum a köves díszítés, ami glamúros megjelenést kölcsönöz a menyasszonyi ruhának. Drámai uszályok, látványos fodrok és gazdagon díszített felsőrészek jellemzik a márka esküvői ruháit. Igazi hercegnő lesz a nagy napon, ha a Kenneth Winston ruhái közül választ! A Kenneth Winston esküvői ruha kollekcióját Budapesten kizárólag nálunk találja meg!

Enzoani:
Az Enzoani hosszú évek óta következetesen nyújtja ugyanazt a magas színvonalat, aminek köszönhetően szalonunk egyik legkeresettebb menyasszonyi ruha márkája. Az amerikai divatház tervezői szeretik az innovatív, látványos vonalvezetést, szeretik variálni a csipkét, a tüllt és a selymet. Igéző formák, szemet gyönyörködtető anyagok, és olykor rafinált kiegészítők. Lépjen be az márka varázslatos birodalmába, és hagyja, hogy elcsábítsa egy igazi Enzoani esküvői ruha költemény!

Allure Bridals:
Az Allure Bridals amerikai esküvői ruha márka a tökéletes designtervezés és a precíz, szívet-lelket beleadó kézműves munkában hisz. Ennek a hitvallásnak a mentén készítik már 1998 óta menyasszonyi ruha kreációikat. Lélegzetelállító sziluettek, csodás anyagok, rengeteg csipke és selyem jellemzi ezeket az esküvői ruhákat. Precíz kidolgozás, profi körítés és kiváló minőség. Az Allure Bridals menyasszonyi ruhákat Magyarországon csak az Igen Szalonban találja meg!

Diane Legrand:
A Diane Legrand egy nagyon kedvelt német menyasszonyi ruha márka Európában, ami még senkinek sem okozott csalódást szalonunk választékából. Klasszikus királylányos fazonok bőséges felhozatalából választhat, de az új kollekciók megfelelnek napjaink divatjának is. Ha elegáns menyasszonyi ruhát keres egy bohém vagy kislányos csavarral, akkor bátran próbáljon fel párat a Diane Legrand kollekciókból!

Ella Rosa:
Önmagukért beszélnek az Ella Rosa letisztult, elegáns menyasszonyi ruhái, amik nemrég debütáltak az Igen Szalonban. Nőies alkatú menyasszonyok bátran választhatnak az Ella Rosa esküvői ruhái közül, hiszen előnyösen kiemeli nőies formájukat. Többféle fazon és hosszúság is elérhető a kollekcióban, az A-vonaltól egészen a szűk, testhez álló sellő fazonig. Egy biztos, szem nem marad szárazon, ha Ella Rosa menyasszonyi ruhát visel a nagy napon!

Blue by Enzoani:
A Blue szintén az Enzoani amerikai divatház családjába tartozik, ami már önmagában garantálja hosszú évek óta a kiváló minőséget. A korábbi kollekciókat inkább a selyem és a nagy szoknyák jellemezték, az utóbbi évek Blue by Enzoani esküvői ruhái inkább már vintage stílusúak sok-sok csipke berakással. Azok számára is kínál alternatívát a Blue, akik nem ragaszkodnak a fehér menyasszonyi ruha ideájához, és akár ekrü vagy bézs színt is bevállalnának. Engedje, hogy elvarázsolják a Blue by Enzoani esküvői ruha modelljei!

Beautiful:
A Beautiful az Enzoani egyik 2012-ben alapított almárkája, ami elsősorban a fiatalos, üde stílust kereső menyasszonyoknak tervez esküvői ruhákat. Varázslatos sziluettek, kiváló minőségű alapanyagok, és kedvező árak teszik sikeressé a Beautiful esküvői ruha kollekcióit, amelyek kölcsönzésre és vásárlásra is elérhetőek az Igen Szalonban. Hagyja, hogy Önt is elcsábítsák ezek a gyönyörű esküvői ruha csodák!

Modeca:
Ártatlan báj és romantikus hangulat jellemzi a Modeca csodálatos menyasszonyi ruha költeményeit. Ez a nagyon komoly történelemmel rendelkező holland esküvői ruha márka könnyedén variálja az anyagokat és ötvözi az éppen aktuális irányzatokat a klasszikus motívumokkal. Legyen kifinomult a nagy napon, válasszon Modeca menyasszonyi ruhát!

 

Kedvet kapott a ruhapróbához? Jelentkezzen be menyasszonyi ruhapróbára telefonon!