Igen Esküvői Ruhaszalon

A menyasszonyi ruha első ránézésre csak egy szépen kidolgozott anyagdarab - semmi több. Ám amikor a menyasszony felveszi, teljesen átalakul, hiszen a belőle sugárzó szépség és boldogság élővé varázsolja az amúgy halott anyagot. Az esküvői ruha csak láthatóvá teszi azt az ünnepet, ami a pár életében jelen van a boldogító igen kimondásakor. Ezért fontos, hogy csak olyan menyasszonyi ruhában lépjen a boldogság kapujába, ami szinte eggyé válik Önnel. Ami a felvétel pillanatától 'az Öné'. Ami mindig ott várta, hogy Ön eljöjjön egyszer érte. Ha ezt a ruhát az Igen Szalonban találja meg, örülni fogunk neki. De ha máshol, akkor mi is tudjuk, hogy ennek így kellett történnie.


Kényelmesebb ruhapróba

A hosszú várakozási idő elkerülése érdekében nem csak szombatra, hanem hétköznapokra is bevezetjük az előzetes időpont-egyeztetést. A bejelentkezés online vagy telefonon lehetséges.

Kérjük, online bejelentkezésnél az esküvői ruha próbára minimum 24 órával a kívánt időpont előtt jelentkezzen be! Az online bejelentkezéshez kattintson ide!

 

 

Ön szalon tulajdonos? Ön is szeretné az Igen szalon oldalán található minőségi, eredeti, neves tervezők ruháit forgalmazni? Vegye fel velünk a kapcsolatot!